Изберете страница

Партньори

Abbott Diagnostics

Абот е мултинационална компания в сферата на здравеопазването със седалище в Лейк Блъф, Илинойс, САЩ. Компанията е създадена от чикагския лекар Уолъс Калвин Абот през 1888 г., за да формулира известни лекарства. През годините компанията се разраства в областта на продажбата на лекарства, медицински изделия и диагностика. Диагностичният бизнес на компанията извършва имунологични изследвания и кръвен скрининг. Медицински изследвания и диагностична апартура на Абот се използват в цял свят от болници, лаборатории, кръвни банки и лекарски кабинети за диагностициране и мониторинг на заболявания като ХИВ, хепатит, рак, сърдечна недостатъчност и метаболитни нарушения, както и оценка на други показатели. През 1985 г. компанията разработва първия тест за кръвен тест за ХИВ.

LMB

С над 30-годишен опит в областта на трансфузионната хематология, Lmb е компания с огромни познания относно производството на кръвни съставки от най-високо качество. Фирмата има представителни офиси в няколко държави: Германия, Сърбия и Турция и предлага пълна гама от апаратура за кръвни центрове.

Bionic

Bionic Medizintechnik GmbH е немска компания със седалище в гр. Фридрихсдорф, близо до Франкфурт/ Майн, Германия. Повече от 30 години Bionic предлага продукти за съдов достъп, терапевтични столове и трансфузионна хематология. Член на групата JMS.

Grifols

Грифолс е глобална компания в сферата на здравеопазването, чиято мисия е да подобри здравето и благосъстоянието на хората по света. Компанията осъществява тази мисия, като произвежда животоспасяващи протеинови терапии за пациенти и като предоставя на болници, аптеки и медицински специалисти инструментите, от които се нуждаят, за да предоставят експертна медицинска помощ.

Грифолс има три основни дивизии – биологични науки, диагностика и болнична девизия, които развиват, произвеждат и предлагат иновативни продукти и услуги на медицински специалисти в над 90 страни по света.

CardivaIS

Кардиваис е водещ испански производител на хирургични продукти за еднократна употреба, използвани в операционната.

IVascular

iVascular е бързоразвиваща се компания, основана през 2010 г. в Барселона, Испания, с цел разработване на усъвършенствани медицински изделия и терапии за лечение на нарушения на сърдечно-съдовата система.

Occlutech

Основана през 2003 г. в Германия, Occlutech e една от водещите световни компании в областта на структурните сърдечни заболявания през последното десетилетие, развивайки и предлагайки оклудери ASD, PFO, LAA, PLD и PDA, аксесоари и набор от иновативни специализирани сърдечни импланти в повече от 50 страни по света.

Haemonetics

Хемонетикс започва своята одисея на успеха през 1971 г. с производството на апаратура и консумативи, които променят начина, по който кръвта се събира и обработва в кръвните центрове и хирургични отделения. С настъпващата промяна в нуждите на индустрията, компанията се развива от компания за медицински изделия, фокусирана върху системите за кръвопреработка до сегашната си позиция като световен лидер в решенията за управление на кръвта. Днес, навлизайки в своето пето десетилетие, компанията е в уникална позиция да трансформира практиката на кръвно управление в световен мащаб.

Dr Goos

Немска компания за производство на рентгеново защитно облекло и рентгенови аксесоари за потребители и пациенти в медицинската диагностика.

La Technocarta

Почти 90-годишната страст на Technocarta в сферата на хартиените продукти се превръща в прецизно производство на широка гама продукти. Производството на медицинска и индустриална принтерна хартия са основната дейност на компанията в продължение на много десетилетия, с внимателна грижа много за процеса на конвертиране и качеството на аксесоарите. Следователно размерът на хартията, цветът и опаковката могат да бъдат персонализирани съобразно индивидуалните спецификации и изискванията на клиентите.

FEIXIA MEDICAL PRODUCTS CO

FEIXIA MEDICAL PRODUCTS CO.,LTD е производител и износител на общ превързочен консуматив. Фирмата е създадена през 1992 и се намира в провинция TaiZhou, Китай.

Свържете се с нас още днес за персонално решение

Вече над 20 години се стремим да предлагаме най-доброто за нашите клиенти

Контакти