Изберете страница

За фирмата

БУЛМАР МЛ ООД е фирма, специализирана в дистрибуция на едро на медицински изделия, лекарствени средства и медицинска апаратура. Създадена през 2003 година, фирмата се утвърждава със завидна скорост и професионализъм на българския пазар като вносител и дистрибутор на оборудване, консумативи и пълна гама продукти за нуждите на трансфузионната хематология и имунохематологичната диагностика на водещи европейски производители.

Едни от най-активните клиенти на БУЛМАР МЛ ООД са Министерството на здравеопазването, Военномедицинска академия, Националният център по трансфузионна хематология, всички университетски и най-големите общински болници в страната, както и редица частни клиники и кабинети. С цел постоянно да обновява, подобрява и популяризира своите продукти и услуги , фирмата стриктно следи за нуждите и потребностите на клиентите си, посещава редовно международни изложения, симпозиуми и панаири, провежда политика по информиране и консултиране относно качеството, вноса, организацията и системата за снабдяване с предлаганите продукти.

Мисия

Булмар МЛ е търговска фирма, която представлява водещи международни компании в сектор Медицински консумативи на българския пазар. С налична стока, развита логистика и сигурни доставки компанията се стреми да предостави висококачествени продукти във всеки край на страната за една по-здрава и щастлива България. Професионалното обслужване и персоналната връзка с клиентите ни са високо ценени. Всеки един служител е пълноценна част от екип и има незаменим принос към крайния резултат на работата ни

Визия

Булмар МЛ е на пазара от вече над 20 години и е една от 10-те водещи компании в бранша. Големият набор от налични продукти и индивидуалното ни отношение към всеки клиент затвърждава позицията на коректна фирма. Нашият професионализъм и постоянният ни стремеж към подобряването на предлаганите от нас услуги Ви гарантира сигурност, висококачествени продукти, доставени в желаното от вас време.