Изберете страница

За нас

БУЛМАР МЛ ООД е фирма, специализирана в дистрибуция на едро на медицински изделия, лекарствени средства и медицинска апаратура. Създадена през 2003 година, фирмата се утвърждава със завидна скорост и професионализъм на българския пазар като вносител и дистрибутор на оборудване, консумативи и пълна гама продукти за нуждите на трансфузионната хематология и имунохематологичната диагностика на водещи европейски производители.

Едни от най-активните клиенти на БУЛМАР МЛ ООД са Министерството на здравеопазването, Военномедицинска академия, Националният център по трансфузионна хематология, всички университетски и най-големите общински болници в страната, както и редица частни клиники и кабинети. С цел постоянно да обновява, подобрява и популяризира своите продукти и услуги , фирмата стриктно следи за нуждите и потребностите на клиентите си, посещава редовно международни изложения, симпозиуми и панаири, провежда политика по информиране и консултиране относно качеството, вноса, организацията и системата за снабдяване с предлаганите продукти.

Нашата мисия

Булмар МЛ е търговска фирма, която представлява водещи международни компании в сектор Медицински консумативи на българския пазар. С налична стока, развита логистика и сигурни доставки компанията се стреми да предостави висококачествени продукти във всеки край на страната за една по-здрава и щастлива България. Професионалното обслужване и персоналната връзка с клиентите ни са високо ценени. Всеки един служител е пълноценна част от екип и има незаменим принос към крайния резултат на работата ни.

Нашата визия

Булмар МЛ е на пазара от вече над 20 години и е една от 10-те водещи компании в бранша. Големият набор от налични продукти и индивидуалното ни отношение към всеки клиент затвърждава позицията на коректна фирма. Нашият професионализъм и постоянният ни стремеж към подобряването на предлаганите от нас услуги Ви гарантира сигурност, висококачествени продукти, доставени в желаното от вас време.

Нашите предимства

Високо квалифициран персонал

Високо квалифициран персонал, готов да съдейства при нужда от консултация или разрешаване на възникнали въпроси при експлоатация на продуктите, които доставяме. Нашите търговски представители са преминали и ежегодно преминават допълнителни обучения при съответните чуждестранни производителите във връзка с актуализация и новости в продуктовата гама.

Сертификати

Фирма Булмар МЛ ООД има успешно внедрена система за управление на качеството и притежава сертификати ISO 9001:2015 и ISO 13485:2016 за медицинските изделия, разрешение за търговия на едро с медицински изделия, разрешение за търговия на едро с лекарствени продукти, лицензия за дейности с наркотични вещества за медицински цели.
Фирмата разполага с три лицензирани склада за съхранение на продуктите.

Свържете се с нас още днес за персонално решение

Вече над 20 години се стремим да предлагаме най-доброто за нашите клиенти

Контакти