Изберете страница

За фирмата

БУЛМАР МЛ ООД е фирма, специализирана в дистрибуция на едро на медицински изделия, лекарствени средства и медицинска апаратура. Създадена през 2003 година, фирмата се утвърждава със завидна скорост и професионализъм на българския пазар като вносител и дистрибутор на оборудване, консумативи и пълна гама продукти за нуждите на трансфузионната хематология и имунохематологичната диагностика на водещи европейски производители.

Едни от най-активните клиенти на БУЛМАР МЛ ООД са Министерството на здравеопазването, Военномедицинска академия, Националният център по трансфузионна хематология, всички университетски и най-големите общински болници в страната, както и редица частни клиники и кабинети. С цел постоянно да обновява, подобрява и популяризира своите продукти и услуги , фирмата стриктно следи за нуждите и потребностите на клиентите си, посещава редовно международни изложения, симпозиуми и панаири, провежда политика по информиране и консултиране относно качеството, вноса, организацията и системата за снабдяване с предлаганите продукти.

Мисия

Булмар МЛ е търговска фирма, която представлява на българският пазар водещи международните компании в сектор Медицински консумативи. Със складове, налична стока, предложения за решение и развита логистика, компанията се стреми да бъде предпочитан доставчик и да заема все по-голям дял от търговията с медицински изделия в България. Предприемчивостта и добрите връзки с клиенти и доставчици се цени високо. Всеки един член от екипа има своя принос към крайния резултат и се чувства съпричастен и оценен.

Визия

Булмар МЛ е на пазара от 15 години и е една от 10-те водещи компании в бранша. Имаме имидж на коректна компания, с индивидуално отношение към всеки клиент. Нашата основна гама от продукти ще бъде обогатена и прецизирана, ще въведем нови доставчици. За постигане на набелязаните резултати ще има ясно разпределение на клиентите, ще работим в екип и ще търсим ефективност във всички отдели.