Изберете страница

Булмар МЛ ООД взе участие в най-мащабното международно изложение в България за медицина БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Тази година над 200 фирми показаха повече от 850 бранда медицинска и дентална техника, оборудване и нововъведения в сектора. Над 240 иновации в медицината и денталната медицина бяха демонстрирани от фирми участници от 29 държави.

Демонстрации на иновативна техника бяха извършвани и на нашият щанд, представяйки най-бързото в света скрининг устройство за измерване на Глезен-Брахиален Индекс /ABI/ на словенската фирма MESI. Медицинската диагностика става все по-напреднала всеки ден. Използваната технология не само спасява живот, но и подобрява качеството му. Mesi комбинира познания от експерти, за да създаде най-добрия продукт и възможно най-лесното му използване от потребителите.

Засилен интерес имаше и към рентгенозащитните облекла и аксесоари на немската фирма Dr. Goos, чийто ексклузивен дистрибутор за България е Булмар МЛ ООД. Разработването на нови материали даде възможност за огромно подобрение в еластичността на защитните престилки и аксесоари, разработени от Dr. Goos. Няколко слоя от гъвкави оловни гумени фолиа се затварят в защитни кожи. Можете да избирате различни дизайни, цветове, видове, материали и опции.

Испанската фирма Cardiva Integal Solutions беше представена с разнообразие от хирургични сетове за различни области на приложение в медицината.

R1 Suture – българският производител на хирургичен шевен материал привлече вниманието на посетителите с разнообразието от хирургически конци и игли.

За посетителите на щанда на фирма Булмар МЛ ООД беше организирана томбола, с награда СПА уикенд за двама в хотел Двореца в гр. Велинград. Печелившият участник беше изтеглен чрез жребий на 18.05. в 11 ч. на щанда на фирмата. Голямата награда спечели д-р Досева, РЦТХ Плевен.