Abbott SetCardiva SetCardiva SetCardiva lmb chairBionic reactivi

Abbott

Високотехнологична апаратура за вашата лаборатория.

Научете повече...

ARCHITECT METHOTREXATE

НОВ имунологичен тест за Метотрексат на ARCHITECT iSystem.

Научете повече...

Celeris

Уникална филтърна система за извличане на стволови клетки от цяла кръв или кръв от пъпна връв.

Научете повече...

WADiana

Инструмент, управляван от PC, който автоматизира имунохематологичните изследвания чрез гел-методи.

Научете повече...

Cardiva

Хирургически сетове, комплекти, чаршафи и облекла.

Научете повече...

DreamLine

Терапeвтичен стол с удобен матрак с по-голяма гъвкавост.

Научете повече...

Рентгенова защита

Двойнолицева престилка със защита от всички страни.

Научете повече...

Повече от 10 години заедно!

Кои сме ние

 

БУЛМАР МЛ ООД е фирма, специализирана в дистрибуция на медицински изделия, лекарства и медицинска апаратура. Създадена през 2003 година, фирмата се утвърждава със завидна скорост и професионализъм на българския пазар като вносител и дистрибутор на оборудване, консумативи и пълна гама продукти за нуждите на трансфузионната хематология и имунохематологичната диагностика на водещи европейски производители.

Едни от най-активните клиенти на БУЛМАР МЛ ООД са Министерството на здравеопазването, Военномедицинска академия, Националният център по трансфузионна хематология, всички университетски и най-големите общински болници в страната, както и редица частни клиники и кабинети. С цел постоянно да обновява, подобрява и популяризира своите продукти и услуги , фирмата стриктно следи за нуждите и потребностите на клиентите си, посещава редовно международни изложения, симпозиуми и панаири, провежда политика по информиране и консултиране относно качеството, вноса, организацията и системата за снабдяване с предлаганите продукти.

БУЛМАР МЛ ООД притежава сертификат ISO 9001:2008, което е доказателство за изградена и действаща система за управление на качеството на дейността й. Днес дружеството разполага със собствени офис и складова база, както и със собствени транспортни средства, които непрекъснато се обновяват. Служителите на фирмата са отлични специалисти, които следят новостите в своята област и поддържат високо ниво на квалификация, като се стремят да обогатяват асортимента на предлаганите стоки и услуги. Сред приоритетите на фирмата са качество, законност, отговорност, съпричастност, иновативност, толерантност, позитивност и комуникативност.

БУЛМАР МЛ ООД е развиваща се фирма, отворена към света и новите технологии, чиято основна цел е да бъде надежден партньор на всички, които се стремят българското здравеопазване да достигне европейско и световно ниво.

Нагоре